[ ellens första födelsedag ]

Första födelsedagen. Den kan infalla i mitten av juli och det kan vara en perfekts härligt sommardag med behagligt väder och massa bus utomhus.
Jag hade förmånen att få spendera tid med Ellen och hennes föräldrar på just hennes första födelsedag. Tänk vad fort ett år kan gå!

Föräldrarna Maria och Magnus var med i samma föräldragrupp som jag när vi då väntade barn samtidigt, helt otroligt vilken resa som skett!

När jag då dök upp i deras ljuvliga hem så sov Ellen fortfarande, en sådan bedårande syn och lite avundsjuk hann jag bli när det ser så mysigt och skönt ut i hennes vagn.
Medan Ellen då sov vidare så passade jag på att föreviga kärleken mellan Maria och Magnus, för tänk nu har de varit föräldrar i ett helt år! Vi tog oss en runda kring deras ägor och inspekterade passande platser, men varje plats är en solklar träff när kärleken så lyser genom deras ögon. Blandas med tillgivenhet, bus och värme. 

Familjens hem är som en liten oas där det är väldigt lätt att slappna av och komma in i stämningen av att vilja slänga sig i en hängmatta och bara mysa på. Motionspår kring knuten och nära in till stan är bara några av de smidigheter som också finns till hands.

Ellen uppvisade en fallenhet för att befinna sig framför kameran, hon både satt och stod upp stolt som vilken vinnare som helst. För såklart hon är en vinnare på sin egen födelsedag! Tack för glassen, hänget och möjligheten att ta kort på er fina familj Maria, Magnus och Ellen. Detta gör vi om!