[ bröllop vid vikingahus : katta + niclas ]

5 maj 2018.

En otroligt varm dag där jag vaknade med ett pirr i magen, för äntligen var det dags för vigseln mellan Katta och Niclas!

Väskan preppades och jag for iväg för att samla lite energi hos en vän, innan jag satte mig i bilen med musiken på högsta volym. Frösåkers brygga var destinationen och efter att ha rekat platsen någon vecka innan så var jag mer än exalterad över skogsbilderna vi skulle skapa.

Väl på plats var det ett lugnt bröllopspar jag mötte, som umgicks med sina nära och var helt redo för en timme med mig. Med oss hade vi en eminent nära vän som jag gärna har med mig på alla andra bröllop, haha, men riktigt guld värd! Brudens assistent för dagen, Lena, du förtjänar en shout-out. Vi knata så in i skogen och allt föll på plats. Ljuset. Jag hann tänka en tanke och brudparet fick fram orden innan jag hann säga dem, kan jag ens påpeka hur roligt det var? Jag vet inte vem av oss som skrattade mest, eller vem som fick vem att slappna av, men detta var sannerligen en helt perfekt stund vi fick tillsammans.

Katta och Niclas träffades för några år sedan, och bor i en urmsyig villa utanför Enköping. De är ett par som älskar kaffe, det avslappnade och visste tidigt att de ville få med keltiska inslag i sin bröllopsdag.

bröllopsfotograf västerås
bröllopsfotograf västerås
bröllopsfotograf västerås
bröllopsfotograf västerås
bröllopsfotograf västmanland
bröllopsfotograf västerås
bröllopsfotograf västerås
bröllopsfotograf västerås
bröllopsfotograf västerås
bröllopsfotograf enköping
bröllopsfotograf enköping

Det var en spänd förväntan i luften, och så mycket kärlek. Alla gästerna hade fått varsin sten som de skulle hålla i under vigselakten, och dessa stenar la de tillbaka i en korg som brudparet senare tog med hem. En symbol för den energi och värme som kom från alla gäster, som är betydelsefulla för brudparet.

Solen låg på, vattnet glittrade i bakgrunden och gästerna jublade när brudparet seglade vigselakten med en kyss. En vigsel helt skräddarsydd utefter brudparets personlighet, jag är så hedrad att ha fått vara med på denna speciella vigsel.

Ett stort tack till Katta och Niclas för förtroendet att få föreviga er vigsel, kommer bära med mig detta och er inför alla bröllop framöver. En dag att minnas!

Lämna ett svar