[ emil + jenny ]

fotograf enköping

Införfotografering

är något riktigt roligt, och som jag rekommenderar alla brudpar stenhårt att köra på. För Emil och Jenny var det inga problem, men vi bestämde snabbt under bröllopsmötet i mars att vi nog ville ha det liiite varmare ute för den rätta känslan. Som jag är glad att vi tog det beslutet. En torsdagskväll åkte jag ut till Haga, mötte upp bröllopsparet och vi traskade oss iväg. Mot solnedgången och åkrarna utanför Haga Slott i Enköping. Förutom alla hundratals mygg som attackerade oss var detta en MAGISK kväll. Så taggad på september!

fotograf enköping
fotograf enköping
fotograf enköping
fotograf enköping
fotograf enköping
fotograf enköping
fotograf enköping
fotograf enköping
fotograf enköping
fotograf enköping
fotograf enköping

Lämna ett svar