[ bröllop på ekerö : lisa + per ]

bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm

Lisa och Per, 9 juni

sa de ett rungande JA till varandra. Att fortsätta välja varandra varje dag, i nöd och lust. Ett sådant ödmjukt, varmt och spontant par! Det föll tårar av glädje genom hela vigseln, till val av låtar och till det stora i ceremonin. Skratt åt brudens smällkyss på sin make och till prästens vigseltal. Det flödade så mycket värme, och inte bara från solen som gassade, utan från alla nära och kära som kramade om varandra utanför kyrkan i väntan på att brudparet skulle dyka upp.

bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm

Lisa och Per kontaktade mig genom en gemensam bekant och med all planering tog vi ett skypemöte som konsultation, redan där kom skratten och den glada magkänslan att vi har hittat varandra. Tänk att vi skulle få ta bröllopsporträtten i samma park som de hade sin första date - fullblodad romantiker som en är så fällde jag nästan en tår när de berättade det. Vigsel skedde ute på Ekerö i Färentuna Kyrka, och sen medan gästerna tog chartrade bussar till festlokalen så mötte jag upp brudparet vid Drottningsholmsparken.

Det är något alldeles speciellt att få umgås med brudparet direkt efter vigseln och alla kramarna från sina nära. Att få uppleva dem i sin kärleksbubbla, och att det faktiskt märks att axlarna är lite lägre och leendet mer avslappnat. Nu är det bara festen och resten av livet kvar!

bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm
bröllopsfotograf stockholm

Lämna ett svar