[ gravidfotografering västerås, emily + gustavs längtan ]

västerås-gravid-gravidfotografering-djäkneberget-oktober-001-2

[ emily + gustav + bebis i magen ]

Lyckan när Emily kontaktade mig för att boka en gravidfotografering med Västerås i höstskrud. Som uppvuxen i staden är hösten en klar favorit att bevittna staden genom. Men nu ska det inte handla om mig och min lycka, utan om gravida Emily och Gustavs lycka.

Pirret i magen som inte bara är ens ofödda barns rörelser, utan som är all förväntan man bär på i kombination med en växande kärlek. Obeskrivlig egentligen! Men efter att ha träffat Emily och Gustav så pirrade hela jag av glädje. De var så avslappnade fastän de berätta att de inte var bekväma med situationen att bli fotograferade. Kan vara för att det fullkomligt lyste av kärlek om dem. Till varandra och till deras ofödda barn.

Vi hade preliminärat några datum för fotograferingen men denna oktober var inte nådig med att tajma in vädret fel för oss haha, men så helt plötsligt så sken solen på oss! Det blev en fredag efter jobbet för oss alla, där de plockade upp mig och vi for till Djäkneberget. Det var fnittrigt och helt enkelt superhärligt hela tiden och på tal om tiden så vara sprang den, på ett ostressat vis. Löven glödde på träden och vi skrattade gott åt vätskeansamlingar och nya proportioner på kläder. Dessa lovebirds är uppväxta i samma stad men träffades i en annan, är inte det charmen med livet så säg? Nu tittar vi vidare på mysbilder!

västerås-gravid-gravidfotografering-djäkneberget-oktober-001-10
västerås-gravid-gravidfotografering-djäkneberget-oktober-001-8

Emily gick i årskursen över mig på högstadiet, och alltså, det är något särskilt att få möta bekanta från ens barndom i vuxen ålder. Få dela en bubbla av förväntan och samtidigt bubbla om tiden som förflutit sen sist. Tänk så spännande ändå att se vart alla hamnat någonstans, inte bara genom att rota i någons facebookprofil utan på det mer härliga viset. Nu när detta inlägg görs så har de ärats med att bebisen finns utanför magen, en dotter som berikade deras liv i november. Ett stort grattis till familjemedlemmen och tack för vår trevliga stund i oktober! All lycka till er.