[ bröllop ]

Bröllopsdagen,

en dag som kräver planering och som resulterar i redigt mycket kärlek! Ni kanske har planerat inför dagen lääänge, eller så kom allt naturligt och snabbt. Jag bokstavligen älskar det mesta kring bröllop, kanske för att jag går igång på att spåna ideér och all planering. Men till stor del för att det är så vackert att få se så många olika konstellationer av folk mötas upp för att dela det stora i att någon nära ingår äktenskap med en person de tror på att ta sig an framtiden med.


Vi bokade Rebecka till vår bröllopsdag. Det ångrar vi inte en sekund! Rebecka är otroligt professionell och lyssnade in alla våra önskemål. 
Hon hjälpte oss även på traven och tänkte på saker som vi hade glömt mitt all planering och stress. ~ Jenny + Emil

~Jenny + Emil 180908

Ni ska kunna njuta av er dag, gästerna ska kunna finnas i nuet, och ni får era bilder med de bevarade ögonblicken. På den här sidan kommer ni finna några av mina guldglimtar medan ni hittar fler bilder i mina inlägg under fliken [ berättelser ].

Naturen är en av de primära inspirationskällorna för mig, men jag förtrollas även av altartavlor, blomsterarrangemang och udda skor. Helt enkelt det personliga. Detta är också en del i varför jag fastat för att dokumentera bröllop. Fotograferandet av bröllopsdagar är en dokumentation som ska hålla i inte bara en utan flera livstider, där det är viktigt att just ni med era olika livsöden får komma fram. Det är er historia som jag ska berätta.

bröllopsfotograf stockholm

bröllop-i-västerås-skerike-kyrka-marinblått-pastellgrönt-bröllopsfotograf-västmanland

Fastnade ni för mitt bildspråk?
Då kan ni gå vidare till bokningsformuläret längst ned på sidan och så kan vi spåna på om jag är rätt person för er. (eller maila på hej[at]rebeckathorell.se se mer kontaktinfo här!)
Vill ni se mer så är starka tipset att spana in min instagram (längst ned kan ni se mina senaste inlägg) där jag blandar bilder med texter som ger er en glimt om vem jag är som person.


” Vi är så överväldigade över gårdagen och försöker förstå vad som hände. STORT TACK till dig, du är fantastisk både som fotogaf och person och vi är så glada att du var en del av vår bröllopsdag. Finner inga ord för hur vackra bilderna är, verkligen helt magiska! Tack för att vi fick några nu, ser fram emot resten! ”

~Isabelle + Håkan 190809

Det är möjligt att skicka förfrågningar september-november 2019 samt mars-oktober 2020. Tyvärr tar jag inte emot vardagsbröllop.
BOKADE DATUM: 4/7 Trollhättan | 8/8 Uppsala
Har jag några drömplatser att fotografera en vigsel/porträtt på? Eh YES.
Alvastra Kloster // Funäsdalen // Höga Kusten // Smögen

Min närvaro i 5h är en investering som flertalet brudpar har älskat, där många bitar av all bröllopsdagen följer med men att även en viss del får vara utanför kameran. Som frukosten och fuldansen på slutet. Paketet med 5h närvaro, och minst 250 bilder, kallar jag syren, och utan reseersättning hamnar det på 14.500kr.

för- & efternamn
för- & efternamn
så jag kan svara på er förfrågan
Om det blir strul med mailen
åååå-mm-dd
Ort/Kyrka/Lokal/Plats