[ rebecka ]

Vem är hon bakom kameran?

Letar du efter en fotograf som vill fånga helheten med er livssituation?
Du vet, detaljerna, känslorna, det lilla som sker samtidigt som storheten får lysa igenom? Efter en fotograf som ser sig som varm, glad och nyfiken?

Då har du hittat rätt genom att hamna här. Du ser på alla dessa sidor kreativiteten och bildspråket från en kvinna som tar vara på att vara född i Norrland, med rötter i Småland och sedan en bra tid tillbaka bosatt i Mälardalen, staden Enköping. En psalmsjungande fotograf som har känslorna utanpå skinnet (blir lätt rörd till tårar såväl som har nära till bubbligt skratt), älskar att skriva listor, vilket ni kommer märka i våra mailkonversationer och likväl märka att jag har ett lätt, enligt mig, charmigt kontrollbehov. Min superkraft är att få dig att känna dig trygg.

Du har inte hamnat hos en som jobbar heltid med fotograferandet, men hos en person som har som mål att kunna arbeta deltid med det.

Till vardags är jag för tillfället föräldraledig med vårt andra barn, annars arbetar jag som Rekryterare med en kandidatexamen i pedagogik mot vuxna och arbetsliv. Allt fotograferande sker med stor passion för att fånga kärlek och ögonblick. Så tillfällen för porträttfotograferingar sker på vardagskvällar och helger.

Varför fotograferar du? För det är när jag själv ser tillbaka i mina fotoalbum som jag märker vad jag vill ge till andra. Till er. Min förmåga att fotografera livet, som det är här och nu blandat med naturen. Få bevara stunden. Jag tror på kärleken, jag tror på familjen, den nära som den utökade. Värmen. Det som jag ser, vill jag också kunna visa er.

En fantastisk fotograf och person som gjorde vår fantastiska dag ännu bättre. Bilderna från vår bröllopsdag blev underbara!   

5 udda fakta

  1. Jag har jobbat som Begravningsentreprenör. 
  2. Mina löparskor är i storlek 42, Herrmodell extra wide (tack för det kära graviditeter).
  3. Jag kan lägga handflatorna platta mot backen utan att böja knäna.
  4. Hittills inte blive besegrad i Disney TP.
  5. Har spelat både som höger nia, höger sexa OCH målvakt inom handboll. Inte samtidigt då men ja ni fattar.

Fast här kommer min mail ändå! hej[at]rebeckathorell.se. Med ett låttips, One Republic – I Lived. om du kan lyssna på den utan att känna dig pepp så vet jag inte vad, ja då har vi nog inte musiksmak som passar men smaken är ju som baken.