Äntligen kom snön

Beatrice har kommit att bli en kär vän till mig, och se lyckan att hon ville ställa upp som modell för mig när jag fått låna en klänning utan LindaLunda. Det är något särskilt när det finns en befäst relation med personen jag fotograferar, dessutom när den personen också är en fotograf. Nervöst på ett annat sätt, men också snäppet lättare att förklara vissa vinklar. Tänk att vi också fick snö på marken?! Alltså JUBEL!

Det här var med andra ord en portfolio-fotografering, dels åt mig men framförallt åt LindaLunda som syr gravidkläder. Primärt i syftet ni ser ovan, att fotograferas i. Tyget var tyngre än jag trodde och det var ett gediget hantverk. Jag provade den aldrig själv men Beatrice hälsade att det gillades att den var så mjuk. 

// Tänk att där inne, där låg en liten Teodor. Beatrice och hennes Rasmus andra barn. Vill ni höra en rolig kuriosa om vår vänskap? Vi är med i en mammagrupp, där vi är sju mammor som klickade när vi var gravida med vår första. För jo, alla sju har nu fått sitt andra barn. Till råga på allt, så har alla vi fått två barn av vardera kön. Hur sjukt?! 

En sista liten, på tal om sjukt-ämnet, är att Beatrice tyckte det var behagligt utan jacka Haha alltså jag ÄLSKAR ändå gravida, och deras värmevallningar (så länge jag själv inte är drabbad av vallningen). Önskar jag hade mer gravidfotograferingar under vintern, det är så vackert så det slår. Varje årstid har verkligen sina fördelar, och hörrni. Oavsett årstid, det är ju nu som du upplever livet. Klart det är värt att föreviga oavsett väder. 

gravidfotografering, fravidfoto enköping, fotogrraf enköping, porträttfotograf, uppland, rebecka thorell photo
"Resultatet på bilderna! Trodde inte jag kunde känna mig så vacker på bild i vecka 37 i min graviditet. Sen att det var en sån rolig fotografering!"
gravidfotografering, fravidfoto enköping, fotogrraf enköping, porträttfotograf, uppland, rebecka thorell photo
Beatrice
Gravid
"Resultatet på bilderna! Trodde inte jag kunde känna mig så vacker på bild i vecka 37 i min graviditet. Sen att det var en sån rolig fotografering!"
gravidfotografering, fravidfoto enköping, fotogrraf enköping, porträttfotograf, uppland, rebecka thorell photo
Beatrice
Gravid
gravidfotografering, fravidfoto enköping, fotogrraf enköping, porträttfotograf, uppland, rebecka thorell photo