Susanne + Sebastian = Sant

Mina fantastiska vänner gifte sig den 25 juli 2015, and it was amazing! Jag stod som värd och tärna, men kunde inte hålla mig från att även fotografera under dagen. Sebastian och Susanne har en lång historia tillsammans, där de första vändan blev tillsammans i bara några månader. Men andra omgången håller fortfarande på. 5 år och nygifta så strålade de ikapp med varandra. Deras kärlek går verkligen att ta på och det var en riktig ynnest att få vara så delaktig i deras dag som jag lyckades vara.

Regnet hängde tungt i luften hela morgonen, men lyckades bryta ut först efter alla porträttbilder var tagna. Och om det är sant, att regn i brudkronan betyder att det blir ett lyckligt äktenskap. Så oj vilken lycka brudparet kommer få utstå! Färgtemat för dagen gick i ljusblått, ljusgult, vitt och grått. Det var gäster inte enbart från Sverige, utan Holland, USA och Australien. Det pratades högt och lågt och talen avlöste varandra i full gång. Vi fick ta del av en video, av en ny version av Michael Jacksons – Bad där Sebastian äntligen fick vara skurk, allsång av Susannes familj och till sist höll min andra halva i värdparet sitt tal som innebar att plocka upp brudgummen för att återförena sitt band från gymnasiet. Ett storslaget bröllop helt enkelt!