HUR SKA ERT FÖRETAG RIKTIGT KUNNA VISA SIN BRILJANS?

Det finns ju flera olika vis att göra detta på. Ett är genom att göra ett fantastiskt bra jobb, som får sina ringar på vattnet genom att kunder, kollegor och samarbetspartners pratar sig varma om det ni gör.

Sen finns det också medveten marknadsföring – och det är här som en sådan som jag kommer in. En som kan hjälpa er att bygga det varumärke som ni vill ha. Som genom att fotografera er verksamhet, era produkter och era medarbetare kan förmedla den känsla, den styrka och den briljans som ni besitter.

Oavsett om ni är ett företag som skapar fysiska produkter, hjälper medmänniskor i sin vardag eller jobbar bakom kulisserna med molnbaserade tjänster så är ni värda att kunna visa upp något konkret. Visa det värde ni kan leverera. Det sägs att bilder säger mer än tusen ord, och ibland är det just så kortfattad som en behöver vara. Som i en annons för en ny tjänst, i sökandet efter patent och att presentera hela personalstyrkan på hemsidan.

Varför ni ska anlita mig är för att ni då kommer få genuina bilder som speglar den mänsklighet bakom ert företag, ett sammanhang för era produkter och framförallt – ni kommer ha det otroligt trevligt under hela processen då en av mina superkrafter är att få alla att känna sig sedda och välkomna. Bra va?

kanaans trädgårdscafé, kanaans badplats, företagsfotograf, rebecka thorell photography

Finns det en bas som fotograferingen utgår från?

// Grundarvodet för ett uppdrag är på 2h, samt att jag utgår från Enköping.
Sen varierar ökning av offerten beroende på uppdragets längd, omfattning av önskvärd leverans av bilder samt hur bilderna ska användas av er.

// Vill du förnya dina bilder till ditt CV, din portfolio eller kanske profilbilden på LinkedIn? Om du kan ta dig till Enköping så finns möjligheten till ”Mini Business Sessions”

företagsfotograf, personalfoton, fotograf åt företag, produktfotografering enköping

För djupare information så är nästa steg att ni fyller i kontaktformuläret och så hörs vi snarast för att prata om förväntningar och annat gött. Pepp!

Nyfiken på hur en leverans kan se ut? Kika här!

[ företagsfotografering – crossfit 749 ]

I detta inlägg får ni följa med på ett träningspass hos Crossfit 749 i Enköping. En företagsfotografering som innebar en möjlighet att visa hur gemenskap, rörelse och glädje kan se ut.

personalporträtt, cv bild, headshots, porträtt

[ personalporträtt ]

Den där kontakten helt enkelt! Möjligheten att få känna en kontakt med er som företag – oavsett er storlek – ökar chansen att era kunder

[ företagsfotografering: caféverksamhet ]

Företagsporträtt: Kanaans Trädgårdscafé En härlig dag i februari 2020 så körde jag till Kanaans Trädgårdscafé som ligger i Bromma precis vid Kanaanbadet. En alldeles ljuvlig

kontaktformulär företagsfotografering

Maila mig annars direkt på rebeckathorellphoto@gmail.com eller ring på +46 (0) 707 98 24 42
Behöver ni få svar innan 48h så rekommenderar jag att ni också ringer mig utöver att skicka denna förfrågan.

foodphotography, matfotograf, lifestylefotograf, kanaans trädgårdscafé, matbilder, fotograf uppsala
CV Bild, företagsfotograf, porträttfotograf, business shoots
porträtt företagere, företagsfotografering enköping
Rebecka Thorell Photo, bröllopsfotograf sverige, porträttfotograf uppland

Rebecka Thorell Photography, copyright 2023

rebeckathorellphoto@gmail.com
+46 (0)70-79 82 442
Innehar FA-skattsedel