VAD HÄRLIGT ATT DU VILL KONTAKTA MIG!

Den mail du kan hojta till är rebeckathorellphoto[at]gmail.com, men kolla gärna längre ned för mer information om vad du kan tänka på innan du kontaktar mig.

Anlitade Rebecka till vår lilla intima vigsel i stadshusanda sommaren 2020. Efter första mejlet slutade jag leta efter någon annan. Rebecka är verkligen en genuin fotograf men känsla för dem hon kommer i kontakt med. Det strålar omtanke och kärlek kring henne och hennes skratt får en verkligen att slappna av och vara i nuet utan att bry sig om att man står framför en kamera. Med fokus på detaljer man själv inte ser och ögonblick som bara händer. Bilderna är helt fantastiska och vi anlitar aldrig någon annan igen!

Värt att tänka på...

innan du kontaktar mig så får du gärna tänka på all fakta kring det du vill fråga. Önskar helt enkelt att du förmedlar dina tankar, exempelvis – har du redan något särskilt datum i åtanke? För att kunna svara på min tillgänglighet så behöver jag också veta din tillgänglighet. 

Mer skräddarsydd information gällande bröllop, porträtt eller om mig som person och utgångspunkt kan ni klicka er vidare och läsa om här nedanför.
Men rent generellt så gäller detta:

Porträttfotograferingar sker i Enköpings Kommun på vardagar, helger kan jag ta mig runtikring i mån av tid. (Västerås, Uppsala eller närliggande kan ske på överenskommelse)

Bröllop reser jag Sverige runt för – och är öppen för att resa utomlands om det är ett önskemål.

BRÖLLOP

Till dig som ska gifta dig, här inne finns allt du behöver veta om hur fotografen arbetar samt så uppdateras det om vilka datum som är blir bokade.

REBECKA THORELL

Känner du att du vill veta mer om fotografen? Då kan du bli trygg om att det finns mer att läsa för att lära känna henne och veta om det är fotografen för er.

PORTRÄTT

Du som är gravid, som har en familj, en partner, en hund - här är sidan för er. Ni hittar skräddarsydd information och kan se vilka olika paket som erbjuds.
rebecka thorell photography
detaljbilder_bröllop_bröllopsfotograf uppslaa_bröllopsfotograf sverige_rebecka thorell photography

Här får ni ett klipp att lyssna på medan ni fyller i formuläret, och så kan ni räkna med att få svar inom 48h. Men högst troligt att ni får svar snarare än senare.

Om du också är en person som vill ha en direkt konversation så är du välkommen att ringa på +46707982442

KONTAKTFORMULÄR

KONTAKTFORMULÄR

Rebecka Thorell Photography, copyright 2024

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel