rebecka thorell photo, bröllopsfotograf, gemenskap, känslor, trygghet

SNÄLL OCH KRAMGO BRÖLLOPSFOTOGRAF

Vem är den här fotografen bakom kameran?

bröllopsfotograf enköping, bröllopsfotograf uppland, bröllopsfotograf sverige, jordnära bröllopsfotograf

Letar du efter en fotograf som vill fånga helheten med er livssituation?
Du vet, detaljerna, känslorna, det lilla som sker samtidigt som storheten får lysa igenom? Efter en fotograf som ser sig som varm, glad och nyfiken?

Då har du hittat rätt genom att hamna här. Du ser på alla dessa sidor kreativiteten och bildspråket från en kvinna som tar vara på att vara född i Norrland, med rötter i Småland och sedan en bra tid tillbaka bosatt i Mälardalen, staden Enköping. En psalmsjungande fotograf som har känslorna utanpå skinnet (blir lätt rörd till tårar såväl som har nära till bubbligt skratt), älskar att skriva listor, vilket ni kommer märka i våra mailkonversationer och likväl märka att jag har ett lätt, enligt mig, charmigt kontrollbehov. Min superkraft är att få dig att känna dig trygg. 

bröllopsfotograf enköping, bröllopsfotograf uppland, bröllopsfotograf sverige, jordnära bröllopsfotograf

Du har inte hamnat hos en som jobbar heltid med fotograferandet, men hos en person som har som mål att kunna arbeta deltid med det. Till vardags arbetar jag som Customer Success Manager med en kandidatexamen i pedagogik mot vuxna och arbetsliv. Allt fotograferande sker med stor passion på fritiden, för att fånga gemenskap och ögonblick. 

Varför fotograferar jag? För det är när jag själv ser tillbaka i mina fotoalbum som jag märker vad jag vill ge till andra. Till er. Min förmåga att fotografera livet, som det är här och nu blandat med naturen. Få bevara stunden. Jag tror på kärleken, jag tror på familjen, den nära som den utökade. Värmen. Det som jag ser, vill jag också kunna visa er.

Tack Hanna och Alexandra för dessa bilder på mig! De ska ha cred för fina fångade ögonblick,
men redigeringen är av mig.

rebecka thorell photo, bröllopsfotograf, gemenskap, känslor, trygghet
En fantastisk fotograf och person som gjorde vår fantastiska dag ännu bättre. Bilderna från vår bröllopsdag blev underbara!   

5 udda fakta

  1. Jag har jobbat som Begravningsentreprenör. 
  2. Mina löparskor är i storlek 42, Herrmodell extra wide (tack för det kära graviditeter).
  3. Jag kan lägga handflatorna platta mot backen utan att böja knäna.
  4. Hittills inte blive besegrad i Disney TP.
  5. Har spelat både som höger nia, höger sexa OCH målvakt inom handboll. Inte samtidigt då men ja ni fattar.

Fast här kommer min mail ändå! hej[at]rebeckathorell.se. Med ett låttips, One Republic – I Lived. om du kan lyssna på den utan att känna dig pepp så vet jag inte vad, ja då har vi nog inte musiksmak som passar men smaken är ju som baken.

LÄR KÄNNA BRÖLLOPSFOTOGRAFEN LITE MER

Jag dricker mitt kaffe svart, men bangar inte för en kopp te heller. Mamma till två små juveler, som iår blir 4 och 2. Dricker minst 3,5 liter vatten om dagen. Favoritnyanser är syrenlila, mossgrön och havsblå. Samlar på en kaffeservis från Gustavsberg, eller egentligen två, Stig Lindbergs Eva och Adam. Till vardags dricker jag ur Rörstrands Mon Amie. Om jag ska välja så gillar jag att skriva med en kulspetspenna med färgen blå. Tror på att det finns en Gud, och att alla ska få älska vem de vill. Gillar att ha målade naglar men är kass på att sköta om dem. Innan jag blev mamma kopplade jag av med att läsa en bok eller femtioelva, nu kopplar jag av med promenader och att lyssna på poddar tills småbarnsåren är förbi.  Juste, jag är också gift sedan 2014.

INNEAHAR FA-SKATTSEDEL

rebeckathorellphoto[at]gmail.com
Rebecka Thorell Photo 2020