Rebecka Thorell Photo, bröllopsfotograf sverige, porträttfotograf uppland

LÄR KÄNNA REBECKA THORELL PHOTOGRAPHY

Letar du efter en fotograf som vill fånga helheten med er livssituation?
Du vet, detaljerna, känslorna, det lilla som sker samtidigt som storheten får lysa igenom? Efter en fotograf som ser sig som varm, glad och nyfiken?

Då har du hittat rätt genom att hamna här. Du ser på alla dessa sidor kreativiteten och bildspråket från en kvinna som tar vara på att vara född i Norrland, med rötter i Småland och sedan en bra tid tillbaka bosatt i Mälardalen, staden Enköping. En psalmsjungande fotograf som har känslorna utanpå skinnet (blir lätt rörd till tårar såväl som har nära till bubbligt skratt), älskar att skriva listor, vilket ni kommer märka i våra mailkonversationer och likväl märka att jag har ett lätt, enligt mig, charmigt kontrollbehov. Min superkraft är att få dig att känna dig trygg. 

Varför fotograferar jag?

För det är när jag själv ser tillbaka i mina fotoalbum som jag märker vad jag vill ge till andra. Till er. Ge er en ärlig bild av hur livet är här och nu.

Få bevara stunden, stunden med kärleken, stunden med familjen, den nära som den utökade. Värmen. Gemenskapen.  Få visa att kärleken är vacker som den är, okonstlad och genom de olika relationer vi har i livet. 

Det är en känsla av att vara på rätt plats i livet, som gör att jag fortsätter fotografera och primärt fotografera bröllop – för jag tror på att jag kan ge dig, ge er, en mjuk och snäll fotograf som drivs av att få er få vara er själva på bröllopsdagen.

21_bröllopsfotograf sverige_Rebecka Thorell Photography_leverans av bröllopsbilder
bröllopsfotograf 2022, bröllopsfotograf sverige, rebecka thorell photography

Vill du hänga med mig?

Shit så kul! Största tipset är att följa med mig på Instagram (hääär) där bröllop, porträtt och vardag blandas samman. Annars, om det är något ni vill få ur er direkt så har ni ett formulär här nedanför. Hoppas vi hörs!

rebecka thorell photography
Rebecka Thorell Photo, bröllopsfotograf sverige, porträttfotograf uppland

Rebecka Thorell Photography, copyright 2023

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel