Hoppa till innehåll

[ gravidfotografering i enköping ]

[ emmy + joel + bebbe i magen ]

Gravidfotografering i Enköping, där jag fick använda mig av två favoritplatser. Emmy och Joel har jag känt länge, nästan hela tiden jag bott i Enköping (nope, inte härifrån utan hitflyttad). De är några av de mysigaste personer jag känner, och verkligen de mest ödmjuka med så störa hjärtan för människan. Och nu fick jag möjligheten att dokumentera deras lycka. Tänk att Mars har ett sådant fint ljus i sig, vi har bra fin natur året runt här i Sverige. Årstiderna talar om att förändring har skett och kommer ske, som en graviditet är en egen säsong av väntan innan det nya.

Det var en mysig stund! Min mamma sa ”det måste vara en proffsfotograf som tagit dessa!”.

Det gör mig så pirrig att få hänga med ett par såhär, väldigt fint att få dela ett stort skede i livet. En gravidfotografering i Enköping, vår lilla stad som erbjuder så mycket. Lite kuriosa om detta par är att de är begåvade med vackra sångröster och ytterligare musikalisk begåvning i instrumenthantering. Det har varit en fröjd att lyssna till dem och jag ser fram emot alla framtida gånger jag har den ynnesten. Tänker bara på vilken skönsång deras barn kommer växa upp i.

Tack Emmy och Joel för att jag fick ha er framför min lins!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *