Hoppa till innehåll

Gravidfotografering vid Görvälns slott

Gravidfotografering när den är som mysigast, med vänner som jag håller kär. Jag kan inte ljuga. Även om gravidfotograferingar överlag är det mysigaste oavsett, på grund av alla känslor, så blir det en extra nivå när det finns ett personligt band till paret. För här ser jag ju Jannike, hon som tar alla med storm sedan alltid, som jag lärde känna i gymnasiet och bestämde mig för att hålla hårt i. Personer som Jannike växer liksom inte på träd. Sen att hon och Fredrik har en kärlekshistoria som en läser om, är bara för drömmigt. De kompleterar varandra så bra, och om ni någonsin får chansen så kommer fetaste tipset om Fredriks matlagning – hans kalops är bara FÖR god.

Men nu tittade ni in för att få se på deras lycka, lyckan att få utöka familjen med en till medlem. En Axel som busade i Jannikes mage. Den här fotograferingen överraskade Fredrik sin Jannike med, och som jag var peppad på att dyka upp och se hennes reaktion. Häng med på en ljuvlig gravidfotografering i oktoberskrud, solrosorna blommade och vädret var härligt senhöstigt.

Det kändes som en så fin stund, och du har verkligen fångat oss på bilderna!

gravidfotografering, pregnancyshoot sweden, motherhood sweden, swedish winter, pregancyshoot winter, gravidfotografering vinter, gravidfotograf västerås

Så tacksam över denna stund!
Sen att Jannike blev dubbelt överraskad genom att komma hem till en babyshower, att bli dubbelt upp med överraskad är ett vinnande koncept hörrni!

Rebecka Thorell Photo, copyright 2022.

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel