Hoppa till innehåll

[ gravidfotografering i uppland bland syrener ]

Gravidfotografering_syrenes_utomhus_dokumentärsfotografering_uppland-12-av-19-2

Syrener är top tre favoritblomma för mig. På nivån att det kändes som att jag köpte upp hela IKEAs lager på dotljus med syrendoft sensommaren 2014 när vi gifte oss. Den doften är för mig också starkt förknippad med morsdag, vilket gör att jag längtat länge till att få dokumentera en förväntansfull mamma bland dess blomster.

Emelie, gravid med lillebror, öppna upp deras trädgård till mig att roama fritt för att dokumentera hennes graviditet med lillebror. Vinden var hård, solen stark och glädjen alldeles påtaglig. En av de sista dagarna i maj kändes helt rätt för att vara ute på en gravidfotografering i upplands landskap.

Gravidfotografering_syrenes_utomhus_dokumentärsfotografering_uppland-14-av-19

Min partner vill tapetsera sovrumsväggarna med bilderna!
– Emelie