REBECKA THORELL PHOTOS BRÖLLOP 2018

När jag väl bestämde mig för att satsa, på att våga berätta öppet att jag ville fotografera bröllop så valde jag att sätta upp mål. Inga stora visonära mål, inget om vart jag ville åka eller så. Utan rent konkret vilket antal bröllop jag hade som förhoppning att få fotografera under de kommande fem åren. 

Målet för 2018 var att fotografera ett bröllop. Det faktum att jag ens kan göra ett sådant här inlägg är för mig helt galet, inte alls vad jag trodde var möjligt för ett år sedan. För det har nämligen varit så att jag fått fotografera 9 hela vigslar iår. GALET ROLIGT! JAG nyper mig fortfarande i armen över detta och är å så tacksam. Tacksam över alla brudpar som litat på mig, på alla vänner som tipsat om mig och på min familj som stöttat mig.  

Under 2018 så fick jag uppleva en sådan härlig bredd av bröllop! Inte bra bredd på grund av geografin, utan i valet av dekorationer, mängden gäster och hur vigseln gått till. Säsongen startade i maj och slutade i september, med borgerliga och kyrkliga vigslar, festlokaler såsom restauranger. Jag fick ta mig till Nacka, till Västerås, Vaxholm, Ekerö och i trakten kring Enköping. En blandning av bekanta och totala främlingar. Wow vilket år!! Verkligen.  Jag kunde inte ha drömt ihop en bättre start än denna för mig. 

Men nu har ni läst tillräckligt med ord, här kommer bilderna!

BRÖLLOPSFOTOGRAF SVERIGE

Det är den här blandningen som jag hela tiden återkommer till. Porträtten som visar parets kärlek, relationerna till de närvarande och närvaron av naturen. Som alltid, så hoppas jag kunna förmedla bröllopen så som de upplevdes på plats. Just att brudparen är utgångspunkten, inte jag, och att det är deras historia som ska berättas. Visserligen väljer ju jag vart jag pekar kameran, men med min utgångspunkt att brudparen är huvudpersonerna, gemenskapen till alla närvarande är nycklarna och omgivningen är detaljen som ramar in så kommer jag fortsätta kunna visa upp bröllopsdagarna så som de faktiskt var. 

Rebecka Thorell Photo, bröllopsfotograf sverige, porträttfotograf uppland

Rebecka Thorell Photo, copyright 2020.

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel