Hoppa till innehåll

Fredagsbröllop. Vilken grej! Tacksamt att jag kunde få möjligheten att vara på plats för något så fint. Isabelle och Håkan visade sig vara ett så jordnära och mysigt par, de pratade varmt om de sina och önskade en dag med bara de närmsta. Som inramning på deras dag föll valet snabbt på Långtora kyrka som ligger dem varmt om hjärtat, av flera anledningar. Själv föll jag för kyrkvlven från 1500-talet hehe.
Under vigseln hade de fantastiskt begåvade Therese som solist och det var flera ögon som vattnades till hennes röst. Om ni inte hört henne förut så har ni missat något! 

Molnen hängde tunga innan vigseln och en del droppar han falla, och ni vet ju vad som sägs. ”Regn i brudkronan för tur till äktenskapet”. Under vigseln kom dock solen fram och stannade för resten av dagen. 

Men nog med ord från mig. Jag ska låta bilderna tala en stund!

Då det inte gick att gå runt kyrkan och in igen, så fick brudparet alla närvarande (ja utom jag då som den lilla rebell jag är) att vända sig om för att brudparet skulle kunna smita in igen. 
Gästerna laddade som tusan för att kunna kasta ris och blåsa bubblor på nyblivna paret Pettersson, och den genuina glädjen över högtidsdagen gick närmast att ta på! Det fnittrades, bubblades och kramades. Solen sken och värmde oss alla.

När alla kramats och kikat på ringarna så kilade gästerna iväg till Friibergs Herrgård och de nära som kommit för vigseln åkte till sitt. Själv hängde jag kvar med brudparet och fnissade en stund till. Hur har jag ens turen att få hänga med så genuint glada, omtänksamma och avslappnade brudpar?! Så tacksam! Just Isabelle och Håkan var så gosiga, förlorade sig i varandras blickar och glada över att få vara herr och fru. Precis som det ska vara. Vill ni se mer? Klart ni vill!

Mottagningen skedde på Friibergs herrgård, det var min fösta gång där och jag hoppas verkligen att det inte var sista gången. Fanstasisk service och helt otrolig inramning av naturen i Uppland. Sjöutsikt, massor av natur och en slående byggnad. 

Gästerna hade anlänt tidigare och fick pepp samt info av toastmastrarna innan brudparet anlände. Som de anlände med stil också! Kolla nedan hur vissa gäster reagerade på brudparets ankomst.

Isabelle och Håkan valde att boka mig för mitt under 2019 minsta paket, och efter några mingelbilder samt lite porträtt så avlägsnade jag mig. Men ojoj vad jag önskar att jag hade kunnat stanna kvar! Om inte vår minsta fortfarande ammades hade jag nog velat vara en fluga på väggen hela kvällen, så som stämningen bjöds på. Tänk att solen ibland inte är den varmaste källan, utan gemenskapen och brudparets utstrålning kan skänka en sådan värme. Bra fint! 

När ni ser porträttbilderna här nedan kan ni tänka er hur jag hade svårt att hålla min pepp inom mig haha, men wow! TACK Isabelle och Håkan. Så nu ger jag er den sista bildbomben och hoppas ni också ska få känna den värme kan nu pratat hål om. Nu kör vi!