DALARNA BRÖLLOPSFOTOGRAF // BRÖLLOPSFOTOGRAF DALARNA

Bröllopsfotograf Mora :: Bröllopsfoto Falun :: Bröllop Dalarna

DALARNA BRÖLLOPSFOTOGRAF // BRÖLLOPSFOTOGRAF DALARNA

Bröllopsfotograf Mora :: Bröllopsfoto Falun :: Bröllop Dalarna

Anar att jag borde utlova ett stort grattis till det stundande bröllopet – så GRATTIS! Letar ni således en bröllopsfotograf i Falun, eller omnejd? Kanske Mora? Den här fotografen utgår visserligen från Enköping, men tar sig än mer gärna till närliggande (raka vägen på 70an ju) Dalarna för att fotografera bröllop. Så känn dig välkommen och särskilt utvald, då denna sida enbart är för er!

Inne på sidan med all bröllopsinformation kan ni hitta än mer bilder som berättar en glimt av vad fastnat för på tidigare bröllop, samt så uppdateras det gällande tillgängligheten där. Eller, så kan du scrolla ned och få en snabb översikt innan du kikar vidare. Låt oss titta!

rebecka thorell photography

vem är då Rebecka Thorell?

Kortfattat så är jag en bröllopsfotograf som fotograferat intima borgerliga vigslar, till att ha varit med en hel helg för att dokumentera ett bröllop. Jag älskar bröllop för möjligheterna till att skräddarsy sin egen dag och ser fram emot att få möta än fler människor med nya favoritblommor, platser och personligheter. 

Hittade du mig för att du söker efter en bröllopsfotograf som du vill ha en rak kommunikation med, som kommer ge dig mail med sammanfattningar på allt vi pratat om och som värderar HÖGT att ses över Skype/FaceTime innan något bestäms till 100%? Då är jag fotografen för dig. Jag tror på att för att kunna dokumentera er bröllopsdag så som ni upplever den, så behöver jag lära känna dig. Simple as that.

Känner du dig peppad att kontakta mig?

Nedan finner ni ett formulär där ni kan förmedla dels era tankar om ert bröllop, men även att ni kan ställa eventuella frågor till mig. Har ni något särskilt ni oroar er över? Behöver veta för att det ska kännas tryggt?

När ni fyllt i formuläret så återkommer jag så fort jag kan, vilket betyder inom 24-48h, där jag återkopplar dels om jag har möjlighet att fotografera just ert bröllop men även på tillkommande frågor. Så var inte rädd för att ställa era frågor, det är så viktigt att känna sig trygg i valet av bröllopsfotograf.  Vill ni kontakta mig direkt så gör ni det på: rebeckathorellphoto[at]gmail.com

Kom ihåg att kika här på min bröllopssida där jag uppdaterar om min tillgänglighet samt har fylligare information om vad som ingår i alla bröllopspaketen.
Men en liten notis, för närvarande är juni fullbokat och närmast juli och augusti med.

Samt att den sammanhängande fotograferingstiden går att fyrdubbla gällande tiden som kommer dedikeras till er för att hjälpa er bevara minnen och skeenden från er bröllopsdag.

BRÖLLOPSPAKETEN

PRÄSTKRAGE

1,5 timmes sammanhängande fotografering.

10.000 SEK

bröllopsmingel i kyrkbacken, brudskål, höstbröllop, bröllop djurö, bröllop 2020, rebecka thorell photography, bröllopsfotograf stockholmsskärgård

BRUDSLÖJA

3 timmars sammanhängande fotografering

18.000 SEK

NEJLIKA

5 timmars sammanhängande fotografering

22.500 SEK

SYREN

7 timmars sammanhängande fotografering

27.000 SEK

bröllopsfotograf dalarna, bröllop 2019, bröllopsfotograf mora, bröllop 2021, dalabröllop, bokemiskt bröllop, borgerlig vigsel

PION

10 timmes sammanhängande fotografering

32.000 SEK

[ förfrågan bröllopsfotograf ]

Fullbokad för bröllop juni-oktober 2024 samt juli-augusti 2025

Senaste inläggen på bloggen.

Vienna, Wien, Staatsoper, architecture, photographer europe

[ visit to Vienna ]

Exploring Vienna was a real treat! Being facinated about the past made this trip even more inspiring than I though. This blogpost shows what my eyes where drawn to while visiting Vienna during a conferens called Way Up North for wedding photographers all over.

LÄS HELA INLÄGGET🌿

Rebecka Thorell Photography, copyright 2024

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel