DALARNA BRÖLLOPSFOTOGRAF // BRÖLLOPSFOTOGRAF DALARNA

Bröllopsfotograf Mora :: Bröllopsfoto Falun :: Bröllop Dalarna

DALARNA BRÖLLOPSFOTOGRAF // BRÖLLOPSFOTOGRAF DALARNA

Bröllopsfotograf Mora :: Bröllopsfoto Falun :: Bröllop Dalarna

Anar att jag borde utlova ett stort grattis till det stundande bröllopet – så GRATTIS! Letar ni således en bröllopsfotograf i Falun, eller omnejd? Kanske Mora? Den här fotografen utgår visserligen från Enköping, men tar sig än mer gärna till närliggande (raka vägen på 70an ju) Dalarna för att fotografera bröllop. Så känn dig välkommen och särskilt utvald, då denna sida enbart är för er!

Inne på sidan med all bröllopsinformation kan ni hitta än mer bilder som berättar en glimt av vad fastnat för på tidigare bröllop, samt så uppdateras det gällande tillgängligheten där. Eller, så kan du scrolla ned och få en snabb översikt innan du kikar vidare. Låt oss titta!

rebecka thorell photography

vem är då Rebecka Thorell?

Kortfattat så är jag en bröllopsfotograf som fotograferat intima borgerliga vigslar, till att ha varit med en hel helg för att dokumentera ett bröllop. Jag älskar bröllop för möjligheterna till att skräddarsy sin egen dag och ser fram emot att få möta än fler människor med nya favoritblommor, platser och personligheter. 

Hittade du mig för att du söker efter en bröllopsfotograf som du vill ha en rak kommunikation med, som kommer ge dig mail med sammanfattningar på allt vi pratat om och som värderar HÖGT att ses över Skype/FaceTime innan något bestäms till 100%? Då är jag fotografen för dig. Jag tror på att för att kunna dokumentera er bröllopsdag så som ni upplever den, så behöver jag lära känna dig. Simple as that.

Känner du dig peppad att kontakta mig?

Nedan finner ni ett formulär där ni kan förmedla dels era tankar om ert bröllop, men även att ni kan ställa eventuella frågor till mig. Har ni något särskilt ni oroar er över? Behöver veta för att det ska kännas tryggt?

När ni fyllt i formuläret så återkommer jag så fort jag kan, vilket betyder inom 24-48h, där jag återkopplar dels om jag har möjlighet att fotografera just ert bröllop men även på tillkommande frågor. Så var inte rädd för att ställa era frågor, det är så viktigt att känna sig trygg i valet av bröllopsfotograf.  Vill ni kontakta mig direkt så gör ni det på: rebeckathorellphoto[at]gmail.com

Kom ihåg att kika här på min bröllopssida där jag uppdaterar om min tillgänglighet, för närvarande är mars-september 2023 fullbokat.

Priserna nedan börjar på 10 000 SEK.

[ prästkrage ]

1,5 TIMME sammanhängande fotografering

[ prästkrage ]

vigseln + porträtt
stadshus vigsel, västerås stadshus, borgerlig vigsel västmanland, uppland, rebecka thorell photography
bröllopsfotograf uppsala, bröllopsfotograf sverige, bröllopsfotograf stockholm, bröllop 2022, rebecka thorell photo

[ brudslöja ]

TRE TIMMAR sammanhängande fotografering

[ brudslöja ]

populär för att fånga vigsel - mingel - porträtt

[ nejlika ]

FEM TIMMAR sammanhängande fotografering

[ nejlika ]

populär för att fånga porträtt - vigsel - mingel - porträtt - brudskål - mingel
bröllop 2019, bröllopbromma, bromma, bröllopsfotograf 2021, avslappnat brudpar, kanaans trädgårds café
bröllop 2019, solnedgångsbilder, bröllopsbilder i solnedgången, bröllop augusti, bröllopbromma, bromma, bröllopsfotograf 2021, avslappnat brudpar, kanaans trädgårds café

[ syren ]

SJU TIMMAR sammanhängande fotografering

[ syren ]

här fångas det sista från förberedelserna till minglet innan middagen

[ pion ]

TIO TIMMAR sammanhängande fotografering

[ pion ]

här har de flesta valt att vilja ha med allt från kl 11-21.00, förberedelser till golden hour
bröllopsfotograf uppsala, brudpar i solnedgången, golden hour porträtt, bröllop 2020, bröllop uppsala, stabby prästgårdThorell Photography

[ förfrågan bröllopsfotograf ]

Senaste inläggen på bloggen.

Vienna, Wien, Staatsoper, architecture, photographer europe

[ visit to Vienna ]

Exploring Vienna was a real treat! Being facinated about the past made this trip even more inspiring than I though. This blogpost shows what my eyes where drawn to while visiting Vienna during a conferens called Way Up North for wedding photographers all over.

LÄS HELA INLÄGGET🌿

Rebecka Thorell Photography, copyright 2023

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel