familjefotografering / gröngarn

familjefotografering / gröngarn

Nåd, omtanke och kärlek. Tre ord som för mig är så nära förknippat med denna familj, för dessa känner jag sen innan då vi alla går till samma församling. Så ni kan ju tänka mig äran när de ville bli fotograferade av mig. Jag känner sån värme för familjen Habonimara!

Rebecka Thorell Photography, bröllopsfotograf Sverige, bröllopsfotograf uppland, swedish wedding photographer

Dagen för fotograferingen så stod solen högt på himlen och värmen gassade runt oss, svensk högsommar utan dess like vilket än mer förstärktes i deras val av kläder. Har ni ens sett något mer somrigt som för tankarna till midsommar och glädje? Jublade och kunde inte sluta kommentera Ninas klänning. Men det är ju inte vad jag ska göra nu också, utan nu ska ni få känna den lätta brisen, förtrollas av grönskan från juli ute på Gröngarn och se glädjen i denna familj.

 

Barn i olika åldrar, med olika spring med benen men alla lika nyfikna på vad är det här för grej vi ska göra. En fotografering. Här kommer jag som fotograf och försöker visa hur tryggt det är, hur ofarlig jag är men framförallt hur ofarlig den där svarta stora klumpen till kamera är. Tur är ju då att barn vill hoppa, vill springa, vill busa och visa allt vad de kan. Vilka multiplikationstabeller de lärt sig till att kunna visa hur många år de är på sina fingrar.

En sak är i varje fall säker. Vilken förmån det är att ha en fotografering med en familj som har ett par så trygga och glädjespridande föräldrar som i denna familj. Både Nina och Patrick gav mig ett lugn, och gjorde fotograferingen till ett tillfälle att få busa med barnen i värsta söndagsstassen. För hur ofta nu för tiden klär vi upp oss och går på kalas? Bra fint att kunna bevara familjebilder som speglar precis hur personligheterna gör sig till uttryck nu men också genom kläderna och naturen göra det till en tidskapsel för flera år framöver.

TRYGGT // GENUINT //GLÄDJEFULLT

Som jag längtar till sommaren när jag ser dessa bilder. Vilket äventyr det är att hänga med en familj på två vuxna och tre barn, det händer något hela tiden! Wow. Tusen tack familjen Habonimana – längtar tills vi ses igen!

KONTAKTFORMULÄR

JAG VILL OCKSÅ FOTOGRAFERAS AV DIG!

Jaaa men vad kul!! Fyll då i detta formulär så ser vi när vi kan ha möjlighet till det. 

Vill du ha lite mer information först så rekommenderar jag dig att klicka på knappen nedan och läsa på om hur en fotografering hos mig kan se ut samt vilka paket jag erbjuder.

Rebecka Thorell Photo, copyright 2023.

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel