BRÖLLOP PÅ KRUSENBERGS HERRGÅRD

BRÖLLOP PÅ KRUSENBERGS HERRGÅRD

Åååh som solen lyste på Emma och Ante när de denna fredag i september äntligen skulle bli äkta makar – och jag säger äntligen för under sommaren så firade dem 10 år som förlovade. Sannerligen ett år att hurra för!

Deras bröllopsdag fick bli en intim händelse, i närvaron av föräldrar, syskon, syskonbarn och deras egna barn. Som vi alla vet vid det här laget, så betyder intimt bröllop, ett micro wedding, inte alls att det är en liten händelse. Oj vilka känslor som infann sig, och ack så fint att få uppleva denna stora kärlek på nära håll. 

Låt oss kika närmare här med!

En del som gjorde denna dag till en gråtfest för mig som fotograf, det var och är det faktum att dessa två är två vänner till mig. Två vänner som jag lärde känna precis innan de förlovade sig, och har sett gå från förälskade hemmafest prissar till att riva tapeter i rummet till deras första barn, till flyttar, husdjur, avanceringar i karriären och så nu. Vigsel. Äran att fånga deras kärleksdag på bild och till minnen för dagar som komma skall. 

SEPTEMBER BRÖLLOP VID KRUSENBERGS HERRGÅRD

Dagen fortlöpte som så att vi möttes upp för porträttfotografering medan deras gäster piffade sig i det sista och vigselförrättaren anlände. 

När porträtten var klara blev det dags för brudparet att gömma sig, och dags för mig att kika in alla gäster och placera mig för vigseln. En så fin stund bland äppelträd och i strålande septembersol med en härlig vind. Såpbubblor dansade i vinden till allas gratulationer och tårarna avlöste kramarna, likväl som blickarna som möttes. Fyllda av kärlek, den kärlek som de inte ville visa i kramar givet läget som rådde – men som osade av lycka för Emma och Antes skull. Hurra för kärleken

Vigseln byttes ut till brudskål och mingel framför Krusenbergs Herrgård, innan jag sa mitt hejdå och herrskapet klev in för att avnjuta en sanslöst god måltid och ett ytterligare dygn tillsammans på herrgården. 

REBECKA THORELL PHOTOGRAPHY //

WEDDINGPHOTOGRAPHER WHO DOCUMENTS THE DAY AS IT IS

Det finns bara ett ord kvar som jag vill säga – och det är riktat till dig som läste men än mer till brudparet som gav mig denna äran att fånga deras bröllopsdag. TACK!

Rebecka Thorell Photography, copyright 2022.

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel