bröllopsfotograf stockholm, bröllopsfotograf uppsala, bröllopsfotograf enköping, bröllopsfotograf sverige, bröllop västerås

KONTAKTUPPGIFTER TILL BRÖLLOPSFOTOGRAF UPPLAND

Information inför en bokning av fotografering

Innan ni kontaktar mig för en bokning av fotografering kan ni se över om svaren på era frågor återfinns här, där jag samlat de vanligaste frågorna jag fått hittills. Vill ni snabbt vill få iväg något så har jag ett kontaktformulär längre ned på sidan som ni kan fylla i, där jag redan förutbestämt några frågor jag önskar svar på. Fiffigt va?

Finns också grundligare formulär inne på mina sidor gällande bröllop och gällande porträtt

bröllopsfotograf boglösa, utomhusbröllop, borgerlig vigsel, dokumentärt bröllop, bröllopsfotograf enköping, bröllopsfotograf sverige

Om ni väljer att skriva ett mail, eller ringa mig, istället för att fylla i ett kontaktformulär får ni gärna inbegripa en beskrivning av er själva, förklara er situation och om det är något särskilt datum som fotograferingen önskas ske på. Det är med ett fåtal undantag som det dröjer längre än ett dygn innan jag återkopplar, ni kan räkna med mellan 24-72 timmar innan återkoppling och dröjer det längre tipsar jag att ni kollar er skräppost.

Mitt mål med varje porträttfotografering är att lära känna er, så era personliga egenskaper och er relation ska komma fram i mitt arbete. Det ska gå att se vem ni är, just hur härlig, busig eller lugn som en filbunke.
Ni kan komma till en fotografering precis som ni är, resten tar jag hand om. Men stöttar er såklart gärna om ni är nervösa över något särskilt och kan tipsa om allt från klädesplagg till platser att fotograferas på.

Alltså din närvaro var helt underbar, vi som brudpar kände oss väldigt bekväma framför kameran och du lyssnade på våra önskemål och "styrde" oss rätt för att få till de bästa bilderna! Jag hörde även från våra gäster att du kändes som en i gänget!
bröllopsfotograf uppsala, bröllopsfotograf sverige, bröllopsfotograf stockholm, bröllop 2022, rebecka thorell photo
Beatrice + Rasmus
Juni 2020

Gällande bröllop säsongen 2020 så är jag fullbokad fram till oktober.

Gällande bröllop år 2021 så tar jag emot förfrågningar, bröllopssidan uppdateras när datum blir bokade. 

Gällande porträttfotografering så önskar jag  få en förfrågan senast två veckor innan önskat datum, men allmän regel är att ju tidigare desto större chans för tillgänglighet. 

Kontaktuppgifter till fotografen

Mobil: +46 (0) 707 – 821 991
Mail: rebeckathorellphoto[at]gmail.com

KONTAKTFORMULÄR

för- & efternamn
så jag kan svara på er förfrågan
Vill du veta mer om min tillgänglighet? Berätta gärna om er situation, er önskan eller vad det kan vara. Så tar vi konversationen vidare därifrån!

[ NYHETSBREV ]

Rebecka Thorell Photo, 2020
Innehar FA-Skattsedel
rebeckathorellphoto[at]gmail.com