Hoppa till innehåll

HEJ!

I allt jag gör, så strävar jag efter att få behålla min kärna och få fortsätta utvecklas. Alla har vi områden att jobba på, och områden som vi själva kanske inte ser att vi lyser starka på.

Därför behöver jag er hjälp, och önskar att ni fyller i detta formulär så jag på ett ställe kan samla allt. Som tack för detta kommer ni få 10% avdrag vid nästa tillfälle som ni bokar mig, oavsett paket, om ni bokar en fotografering inom 2 år från ni fått mail om detta.

Ni får gärna även ta era ord här och lägga in en recension på min sida på Facebook, eller bara ge en rating 1-5, då det ju blir personliga så kan jag inte lägga in dem åt er där.  Efter formuläret har jag ordnat en knapp för detta – samt en likvärdig knapp för Google.

Tack på förhand!

[ formulär för recension av porträttfotografering ]

Ett tips! Om du vill slippa skriva om allting igen, så är det bara att kopiera det du skrev i ex Hisspitchen, och sedan klistra in på recensionen på Facebook. Men det är välkommet att göra precis som du känner dig bekväm med. Jag är bara så tacksam oavsett!

gravidfotografering, pregnancyshoot sweden, motherhood sweden, swedish winter, pregancyshoot winter, gravidfotografering vinter, gravidfotograf västerås

Rebecka Thorell Photography, copyright 2023

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel