Hoppa till innehåll

BRÖLLOPSFOTOGRAF VÄSTERGÖTALAND

Bröllopsfotograf Lidköping, Skövde, Trollhättan // Bröllopsfoto Lidköping, Skövde, Mariestad. Trollhättan // Bröllop Västergötland //
Bröllopsfotograf Mariestad, Trollhättan, Alingsås // Bröllopsfoto Mariestad, Trollhättan, Alingsås // Bröllop Lidköping, Trollhättan, Uddevalla

Anar att jag borde utlova ett stort grattis till det stundande bröllopet – så GRATTIS! Letar ni således en bröllopsfotograf i Lidköping / Mariestad / Trollhättan / Alingsås, eller omnejd? Den här fotografen utgår visserligen från Enköping, men tar sig än mer gärna ned till Västergötland för att fotografera bröllop. Så känn dig välkommen och särskilt utvald, då denna sida enbart är för er.

Rebecka Thorell Photography, bröllopsfotograf Sverige, bröllopsfotograf uppland, swedish wedding photographer

Inne på hemsidan kan ni hitta än mer bilder som berättar en glimt av vad fastnat för på tidigare bröllop, men även hur jag som fotograf fångar människor och detaljer. Det går även att spåna på helheten från tidigare bröllopsberättelser, då bloggen är uppdaterad med olika former av firanden av brudpars kärlek. Detta då ni inte hittat till en bröllopsfotograf som enbart fotograferar en sorts kärlek eller fest, utan här är en bröllopsfotograf som fotograferat brett med intima borgerliga vigslar, till att ha varit med en hel helg för att dokumentera ett bröllop med sambadansare för att få igång bröllopsfesten.

Som person älskar jag möjligheterna ett bröllop ger till att skräddarsy sin egen dag och ser fram emot att få möta än fler människor framåt med sina favoritblommor, platser och personligheter. Nu hoppas jag ni gillar skogen och allt omkring oss – för naturen har fått en självklar plats i mitt dokumenterande av bröllopsdagar, och det har säkerligen att göra med alla bilresor jag tagit i vårt avlånga land. Men förtrösta icke, vatten har en lika naturlig plats i mitt hjärta. 

Vad kommer ni ha för inramning på ert bröllop?

Vi är så nöjda med bilderna och drömmer oss tillbaka! Det kändes väldigt tryggt med din närvaro! Du gav också mycket bra frågor på bröllopsmötet som fick oss att fundera mer på både bröllopet och hur vi ville bli fotade 🙂 Under själva bröllopsdagen behövde vi inte tänka på något vilket var väldigt skönt (fixade till och brudgummens blommor när de uppstod lite strul med hans corsage). Verkligen jättekul att du spenderade dagen med oss och skönt att du är så lätt att ha att göra med 🙂 Det vi är mest nöjda med är att du var så påhittig och tar så himla fina bilder!

BRÖLLOPSPAKETEN

PRÄSTKRAGE

1,5 timmes sammanhängande fotografering

10.000 SEK

BRUDSLÖJA

3 timmars sammanhängande fotografering

18.000 SEK

bröllop-stockholm-kyrkligvigsel-bröllopsporträtt-bröllopsfest-skyddsrummet-001-81

NEJLIKA

5 timmars sammanhängande fotografering

22.500 SEK

bröllop trollhättan, swania hotell bröllopsmiddag, bröllop 2021, bröllop 2022, bröllopsfotograf trollhättan, rebecka thorell photograpy

SYREN

7 timmars sammanhängande fotografering

27.000 SEK

bengaler på bröllop, brudparets entré på bröllopsfesten, bröllop i stockholms skärgård, brudpar i båt, bröllopsfotograf stockholm, rebecka thorell photography

DAHLIA

10 timmes sammanhängande fotografering

32.000 SEK

Nedan finner ni ett formulär där ni kan förmedla dels era tankar om ert bröllop, men även att ni kan ställa eventuella frågor till mig. När ni fyllt i formuläret så återkommer jag så fort jag kan, vilket betyder inom 24-48h, där jag återkopplar dels om jag har möjlighet att fotografera just ert bröllop i Falun men även på tillkommande frågor. Så var inte rädd för att ställa era frågor, det är så viktigt att känna sig trygg i valet av bröllopsfotograf.  Vill ni kontakta mig direkt så gör ni det på: rebeckathorellphoto[at]gmail.com

KONTAKTFORMULÄR BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Fullbokad för bröllop mellan juni-augusti 2024

Rebecka Thorell Photo, bröllopsfotograf sverige, porträttfotograf uppland

Rebecka Thorell Photo, copyright 2023

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel