GRAVIDFOTOGRAFERING VID GRÖNGARN ENKÖPING

Rebecka Thorell Photography, bröllopsfotograf Sverige, bröllopsfotograf uppland, swedish wedding photographer

Jag är så lycklig över att dels ha fått äran att fotografera Pernillas graviditet, men även att vi hann med den! Dotter hade nämligen en hel del bråttom att ta sig ut. Men den 1 Oktober 2017 var hon inne i magen och myste på, medan hennes mamma fick frysa lite i senhöstens luft. Det var lagom mulet och en annars väldigt härlig höstdag som Pernilla hämtade upp mig och vi for iväg till området Gröngarn utanför Enköping.

 

Pernillas partner ville inte vara med på bild, men hon tog typ med sig honom ändå. Det är nämligen Tobias jeans som Pernilla har på sig – vilket för mig gör bilderna än mer fina! Jag älskar dramatiska vyer, romantiska historier och spontana ögonblick. Vilket gjorde att jag kanske hoppade lite av lycka när vi hittade denna gröna oas, vars färger gifte sig väl med Pernilla och hennes gravidmage.

gravid-enkoping-grongarn-uppland-porträttfotograf-gravidfotografering-natur-rebecka thorell photography

Tiden bara försvann bland alla klädbyten, prat om graviditet, längtan och pauserna för förbipassande enköpingsbor på sin söndagspromenad. Pernilla upplevs som en avslappnad och härligt virrig person, som gav mig kreativt utrymme men även vågade säga till gällande vad för förväntan som fanns inom henne. Förväntan på bilder, förväntan på tiden efter och hallå – ska vi prata om hennes hår?

Till yrket är Pernilla både utbildad inom ekonomi men även frisör, och det här är inte ens det längsta hennes hår har varit. Böljande, mötte solens strålar fantastiskt fint och värmde skuldrorna en smula när det blåste. Pernilla har fått kapat mitt hår några gånger, och jag tycker det är så roligt att kunna få ge en tjänst tillbaka. Att få möjligheten att föreviga en speciell tid i hennes liv. Tänk att något som en fotografering kan ge en ytterligare nivå i vänskap. Magiskt!

gravid-enkoping-grongarn-uppland-porträttfotograf-gravidfotografering-natur-001-20-rebecka thorell photography
Rebecka Thorell Photography, bröllopsfotograf Sverige, bröllopsfotograf uppland, swedish wedding photographer

Pernilla gjorde fotograferings så lättsam och mysig, och vi valde en helt perfekt dag för mjuka färger och gosiga kossor till sällskap. Jag måste nog erkänna att höst och senhöst är min favoritårstid att fotografera utomhus just för färgerna, ljuset och den allmänna känslan av avslappning efter sommaren som varit. Tack Pernilla för att du litade på mig! Jag ser fram emot att få träffa er dotter.

Rebecka Thorell Photo, bröllopsfotograf sverige, porträttfotograf uppland

Rebecka Thorell Photo, copyright 2020.

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel