Hoppa till innehåll

Gravidfotografering i golden hour

Det här är verkligen ”the icing on the cake”, att få ha ett avslappnat, tryggt par framför kameran som släpper in mig till att få uppleva deras samhörighet och längtar efter deras blivande barn. Elissa och Joseph lyckades i sin tur få mig att vika mig dubbel av skratt och få våran trekvart att försvinna på ett knäpp med fingrarna. // Vi möttes upp i början av augusti för att ta en liten promenad och möta solnedgången. Det var magiskt på flera sätt och nu har jag inte ord längre utan jag vill visa er vad jag pratar om!

Det var sol, det var glädje, det var förväntan. Tänk vad en trekvart kan vara magisk! Det som gör mig mest glad är att jag äntligen fick möjligheten att ha ett par goa människor framför kameran på en av mina favoritplatser hemma i Enköping. Elissa och Joseph – TACK!