Företagsporträtt: Kanaans Trädgårdscafé

En härlig dag i februari 2020 så körde jag till Kanaans Trädgårdscafé som ligger i Bromma precis vid Kanaanbadet. En alldeles ljuvlig plats att ha en caféverksamet på, och inte bara för den fantastiska byggnaden som de vårdar. Utan närheten till naturen som är närvarande ute såväl som inne. 

Men den här dagen skulle jag inte njuta av en promenad i skogen, ett dopp i vattnet eller sittandes i lä på verandan och njuta av solen – utan jag skulle ta en hel drös med verksamhetsbilder! Det var olika bakverk, dukningar, deras lokaler och även ruljansen i köket som skulle fångas. Tro att jag nöp mig i armen och jublade. Med en erfarenhet inom restaurangbranchen, en kärlek för porslin och gediget hantverk  så kändes detta bara helt rätt. Här kommer därför en drös med bilder så ni också kan få ta del av den härliga dagen. Vill säga smaklig spis – fast för ögonen då!

Karin som driver verksamheten (samt numera även Fanny Udde och Lyckebo Trädgårdscafé) strålar av energi och har ett driv som inspirerar. Hon har ett smittande skratt, ett otroligt öga för färg och form vilket ni får se mer av i detta inlägg. Det är nämligen Karin som får ihop alla upplägg, som tar in allt åt verksamheterna och får den röda tråden att lysa igenom.

Om ni har vägarna förbi… haha nej egentligen  så uppmanar jag verkligen er att besöka minst en av hennes verksamheter – gärna alla. Men mer om Fanny Udde i ett annat inlägg, för jag fick minsann komma och få en känsla av platsen veckan innan öppning. Men tillbaka till Kanaans.

Kanaans Trädågrdscafé är en plats för att äta lunch mitt i en promenad. Ta en konferens, fira kärleken eller livet i sig. Bjuda upp till fest funkar hur bra som helst (se [ bröllop på kanaans trädgårdscafé ] )! 

Personligen så landar denna verksamhet så bra hos mig för variablerna av att leda ett företag med en sund inställning och en tanke om att göra gott för kropp och själ. Det är alltid ett så stort privilegium att få komma en verksamhet nära, speciellt på detta vis. När jag hänger i flera timmar och får känna mig som en del i gänget. Älskart!

Rebecka Thorell Photography, bröllopsfotograf Sverige, bröllopsfotograf uppland, swedish wedding photographer

Hoppas ni blev inspirerad! Men framförallt – det här är ett sätt att fånga en verksamhet. Med en blandning av uppstyrda bilder och de levande från en verksamhet som fortgår. Det visar på potential men också faktiskt och genuin känsla. Tack Karin för denna möjlighet!

Rebecka Thorell Photography, copyright 2022.

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel