CROSSFIT 749

Sommaren 2023 så öppnade Carro och Simon äntligen dörrarna till sin gemensamma satsning – ett gym, en samlingsplats, en fristad inne i Enköping. Crossfit 749.

Till deras allra första träningspass, som skedde utomhus, så mailade de mig och bad mig komma förbi. Det jag fick uppleva var en gemenskap så stark och härlig att jag gärna hade bytt kameran mot en av vikterna. Vilket inte ens är ett skämt, utan en observation om att det här sannerligen är början på något nytt och något som för många är efterlängtat. En plats att träna på där hela människan får vara med. 

Så! Med alla dess ord så tycker jag att ni tar och scrollar vidare och kikar närmare på vad jag skriver om. 

Helt ärligt, så var detta uppdrag ett av de härligaste jag varit med om. Men jag lägger all cred till Carro och Simon, som vägde upp sina ord om att vilja driva en verksamhet i andan av ”Värme, Gemenskap och Rörelse”. För det tar jag utan tvekan med mig – och säkert än mer då jag själv vill driva min verksamhet med dessa ord om ryggen. TACK CARRO & SIMON! Bär med mig detta varmt om hjärtat och ser fram emot att spana på när ni fortsätter ta Enköping med storm.

Rebecka Thorell Photo, copyright 2023

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel