[ gravidfotografering med raggarbil och ormbunkar ]

"är det okej om vi tar med bilen?"

Det kommer då aldrig vara ett problem om ni vill få med något personligt under en fotografering med mig. Snarare tvärtom, jag blir eld & lågor och peppar igång totalt haha. Detta för att det till 100% hjälper att ni blir avslappnade. 

För Sanna och Maria, så var det personliga en bil. Detta och kommentaren ”alltså, jag vill inte ha sådär romantiskt som man bara ser, utan jag vill få vara bara jag”, gjorde gott att höra. Dels att de var tydliga men framförallt det förtroendet de gav i att vilja göra detta på sitt sätt. Återigen — PEPP! Så låt oss kika på några bilder från hur det kan se ut, en majdag i Enköping.

Huvudlogga fotograf Rebecka Thorell Photography bröllopsfotograf sverige företagsfotograf

Om sanningen ska fram, så hade jag kunnat dela så så många fler bilder med er. Men här får ni känslan och essensen, lite mer som en tjuvkik in på en härlig stund tillsammans med Sanna och Maria. De, likväl som många, önskar att merparten av sina bilder ska få vara just sina egna och det är något som jag alltid kommer att respektera. 

Det känns alltid oerhört unnigt att jag får närvara i människors stunder och ge andra möjligheten att minnas tillbaka till fina stunder. Sen var detta extra möte extra varmt om hjärtat då jag fått följa detta par en längre tid, ja sen innan de var ett par till och med. Men det är nog en historia för en annan dag 😉

TACK igen Sanna och Maria, er kärlek är sannerligen en inspiration för alla. Inspirerande gällande den omsorg och tillit för och till varandra som borde vara självklart men som tyvärr inte alltid är det. 

Rebecka Thorell Photography, copyright 2023

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel