BRÖLLOPSFOTOGRAF ÖREBRO - NÄRKE

Bröllopsfotograf Örebro // Bröllopsfoto Örebro // Bröllop Närke //
Bröllopsfotograf Kumla // Bröllopsfoto Askersund // Bröllop Örebro 2021

Anar att jag borde utlova ett stort grattis till det stundande bröllopet – så GRATTIS! Letar ni således en bröllopsfotograf i Örebro, eller omnejd? Den här fotografen utgår visserligen från Enköping, men tar sig än mer gärna till närliggande Närke för att fotografera bröllop. Så känn dig välkommen och särskilt utvald, då denna sida enbart är för er.

Du spred så mycket glädje och positiv energi till oss under dagen och gjorde att vi kunde slappna av, det syns på bilderna att du fångat de starka känslorna mellan oss som man och fru. Du fick mycket beröm från gästerna för din proffsighet under vigsel och mingel. Och du har fått såå mycket beröm för dina bilder av de som sett bilderna.

Inne på hemsidan kan ni hitta än mer bilder som berättar en glimt av vad fastnat för på tidigare bröllop, men även hur jag som fotograf fångar människor, relationer och känslor. För även om bröllop är det jag primärt ägnar mig åt så finns det utrymme för vardagslycka. Stora tipset är att kolla in min sida för bröllop – för där uppdaterar jag även tillgängligheten. 

Kortfattat så är jag en bröllopsfotograf som fotograferat brett med intima borgerliga vigslar, till att ha varit med en hel helg för att dokumentera ett bröllop med sambadansare för att få igång bröllopsfesten.

Jag älskar möjligheterna till att skräddarsy sin egen dag och ser fram emot att få möta än fler människor med nya favoritblommor, platser och personligheter. Naturen har fått en självklar plats i mitt dokumenterande av bröllopsdagar, och det har säkerligen att göra med alla bilresor jag tagit i vårt avlånga land.

bröllopsfotograf golden hour

Nedan finner ni ett formulär där ni kan förmedla dels era tankar om ert bröllop, men även att ni kan ställa eventuella frågor till mig. 


När ni fyllt i formuläret så återkommer jag så fort jag kan, vilket betyder inom 24-48h, där jag återkopplar dels om jag har möjlighet att fotografera just ert bröllop i Närke men även på tillkommande frågor. 


Så var inte rädd för att ställa era frågor, det är så viktigt att känna sig trygg i valet av bröllopsfotograf. Vill ni kontakta mig direkt så gör ni det på: rebeckathorellphoto[at]gmail.com

[ förfrågan bröllop 2021/2022 ]

för- & efternamn
för- & efternamn
så jag kan svara på er förfrågan
Om det blir strul med mailen
åååå-mm-dd
Det finns ärligt inte något som heter att skriva för mycket, go for it!
Ort/Kyrka/Lokal/Plats

Rebecka Thorell Photo, bröllopsfotograf sverige, porträttfotograf uppland

Rebecka Thorell Photography, copyright 2021.

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel