Hoppa till innehåll

GRAVIDFOTOGRAF I UPPLAND VÄSTMANLAND SÖDERMANLAND SVERIGE

Det stora i att få vara gravid

går liksom inte att greppa knappt ens när barnet är ute. Men nu talar jag bara av ren egen erfarenhet. En graviditet är ju inte riktigt en annan lik. En graviditet försvinner så fort förbi också, även om det stundvis inte känns som det. Än mer är att det är så svårt att i efterhand förstå hur det ens var möjligt att magen var så stor. Vad jag vill säga med detta är att det verkligen är ovärderligt att dokumentera graviditeten.

Det om något får mig att trivas så bra med att fotografera väntande mammor och deras partners. Att få vara med en liten stund i den fantastiska bubblan, få dela tankar och förväntningar. Jag är långt ifrån en expert på hur det är att vara gravid, definitivt clueless som partner till en gravid person, men jag är ödmjuk inför hur en graviditet kan vara efter att ha genomgått två stycken själv. Så vid en fotografering behöver ni inte känna er obekväma att meddela hur just er graviditet ter sig, är det krämpor eller andra särskilda egenheter så anpassar jag mig till er.

gravidfotograf enköping, gravidfotografering uppland, gravidfotograf, fotografering gravid vinter
gravidfoto uppland
Det var så lätt att prata med dig, och så härligt att få en liten lyxbubbla i vardagen. Att få fixa till mig och sen få möjlighet att minnas detta när tiden springer iväg. Som alla säger att den gör.
Pernilla
Gravid 2017

Hur går allt till?

En guide i 6 steg
1. Ni skickar in en förfrågan
2. Jag svarar med pricing guide och tillgänglighet
3. Klaffar allt så spikar vi datum, eller oftast prellar och ser utefter väder och mående. Vi kommer maila lite fram och tillbaka, olika mycket beroende på hur diskussionerna går
4. Fotograferingen sker, på utvald plats och utan stress. Vi ska liksom hänga kan man säga, och lilla notisen att jag har en kamera med mig
5. Betalning sker (allt ifrån när vi spikat datum tills 10 dagar efter fotografering kan betalning ske)
6. Ni får er leverans via webbgalleri inom 2-4 veckor om inte annat sägs

Det går att lägga till ett USB och mer bilder än vad som ingår i paketet samt mindre prints, mer info om sådant går att få i mailkonversation.

 

Det var så lätt att slappna av trots att jag inte brukar känna mig bekväm framför kameran.
gravidfotografering-uppsala-brollopsfotograf-stockholm-vasteras-enkoping-naturligt-personligt-0001-3
Annoda
Gravid 2018

Har du efter detta blivit nyfiken av mitt bildspråk och vill ställa några frågor? Maila på rebeckathorellphoto[at]gmail.com. Eller vill du rent utav boka mig så finns det ett formulär här nedanför.

Några tips inför en bokning av graviditetsfotografering, är att redan nu se över er tillgänglighet kring när ni är i v28-33, därikring brukar det vara en mysig form på magen och du som gravid kanske kan få känna dig något sådär smidig. Jag själv trodde visst, i v35, att när jag inte kunde gå förbi två bilar rakt fram ifrån så kunde jag bara vrida mig i sidled för att komma förbi – det var ju ”bara att dra in magen”… Haha!

Men(!) att det ju till sist är ni som bestämmer, ni som bestämmer vilken tid i graviditeten som ni vill ha dokumenterad. Om det är när du som gravid känner dig smidigast, eller om det är när du är i v38 och känner dig som om du kommer explodera, ja. Det bestämmer du.

Porträttpaketen //

psst… om du rör över bilderna så finns priserna där bakom!

Gravidfotografering_syrenes_utomhus_dokumentärsfotografering_uppland-14-av-19

[ ormbunke ]

30 minuter

30 minuter

// 20 bilder // webbgalleri // lämplig för fotograferingar på en eller två personer
3 000 SEK
motherhood, gravidfotografering vatten

[ eucaluptus ]

1 timme

1 timme

// 50 bilder // lämplig om ni är två eller fler personer
5 000 SEK

[ tistel ]

1,5 timme

1,5 timme

// ca 70 bilder //om ni vill få med en lekstund i parken, en förmiddag hemma. osv. landet är fritt!
7 000 SEK
Rebecka Thorell Photography, bröllopsfotograf Sverige, bröllopsfotograf uppland, swedish wedding photographer

Bokningsformulär gällande porträttfotografering

I er förfrågan  så önskar jag få reda på när ni är beräknade för att kunna se över min tillgänglighet fullt ut. Tipset är att kolla på datum när ni är kring v28-33 och bestämma ett datum där någonstans.

Vill ni ha mer information om mig?
Det finns en hel sida om det.
Vill ni veta om andra sätt att kontakta mig? Kolla in denna sida!

Rebecka Thorell Photo, bröllopsfotograf sverige, porträttfotograf uppland

Rebecka Thorell Photo, copyright 2023

rebeckathorellphoto@gmail.com
Innehar FA-skattsedel